ГлавнаяСтихиЛирикаМистика и эзотерика → i в тишi розтане... сумнiвiв льод...

i в тишi розтане... сумнiвiв льод...

20 октября 2012 - Солнцем Одарённый

вона десь у хмарах
колискова душі
її щоб почути
в серці своїм
потрібна надія
віра без слів
проявиться в крапці
минаючих літ

долоні до неба
торкнешься зірок
чаруючим промінем
твій внутрішній крок

зупинеться поїзд
звичайних думок
і в тиші розтане
сумнівів льод...
05.06.2012 

© Copyright: Солнцем Одарённый, 2012

Регистрационный номер №0085884

от 20 октября 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0085884 выдан для произведения:

вона десь у хмарах
колискова душі
її щоб почути
в серці своїм
потрібна надія
віра без слів
проявиться в крапці
минаючих літ

долоні до неба
торкнешься зірок
чаруючим промінем
твій внутрішній крок

зупинеться поїзд
звичайних думок
і в тиші розтане
сумнівів льод...
05.06.2012 

 
Рейтинг: 0 271 просмотр
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!