ГлавнаяСтихиЛирикаВоенная → Винен чи ні?

Винен чи ні?

18 сентября 2014 - Лариса Томарова
article239794.jpg
Світом править божевілля,
З глузду з'їхала Земля:
Скрізь страхіття, та насилля...
Димом скриті всі сузір'я
І, там, де було подвір'я ,
Плаче, плаче немовля.

Мати не вгамує сльози,
Й батько теж не захистить...
Все тремтить, немов в морози,
В вухах грім: "Нема загрози!"...
Та під хатой... На дорозі,
Залишок батьків лежить.
Доживе він? Мабуть мить...
Янгол поруч вже сидить.


 

© Copyright: Лариса Томарова, 2014

Регистрационный номер №0239794

от 18 сентября 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0239794 выдан для произведения: Світом править божевілля,
З глузду з'їхала Земля:
Скрізь страхіття, та насилля...
Димом скриті всі сузір'я
І, там, де було подвір'я ,
Плаче, плаче немовля.

Мати не вгамує сльози,
Й батько теж не захистить...
Все тримтить, немов в морози,
А в ушах: "Нема загрози!"...
Та під хатой... На дорозі,
Залишок батьків лежить.
Доживе він? Мабуть мить...
Янгол поруч вже сидить.

 
 
Рейтинг: 0 330 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!