ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Залиш мені хоч крапельку надії

Залиш мені хоч крапельку надії

15 января 2014 - Марина Суслова
article181408.jpg

Залиш мені хоч крапельку надії

 

Залиш мені хоч крапельку надії.

Вона тепер потрібна над усе.

Коли ущент всі заповітні мрії,

Надія сенс життя в собі несе.

 

Надія допоможе пережити

Всі негаразди, що спіткають на путі.

І душу може будь-кому зцілити.

Мені надія - помічник в житті.

 

Тебе утримати з собою я не смію,

Бо знаю, щастя це не принесе.

Тільки прошу, залиш мені надію.

Мені вона потрібна над усе.

 

                                    ( 07.06.2013г.)

© Copyright: Марина Суслова, 2014

Регистрационный номер №0181408

от 15 января 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0181408 выдан для произведения:

Залиш мені хоч крапельку надії

 

Залиш мені хоч крапельку надії.

Вона тепер потрібна над усе.

Коли ущент всі заповітні мрії,

Надія сенс життя в собі несе.

 

Надія допоможе пережити

Всі негаразди, що спіткають на путі.

І душу може будь-кому зцілити.

Мені надія - помічник в житті.

 

Тебе утримати з собою я не смію,

Бо знаю, щастя це не принесе.

Тільки прошу, залиш мені надію.

Мені вона потрібна над усе.

 

                                    ( 07.06.2013г.)

 
Рейтинг: +1 268 просмотров
Комментарии (2)
Алексей Матвеев # 17 января 2014 в 14:10 +1
Мову нэ вывчав, алэ всэ розумию)
Дякую.
Марина Суслова # 17 января 2014 в 14:44 0
Чудово, якщо все зрозуміло! Дякую за пісню!