ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Загубленне кохання

Загубленне кохання

12 августа 2012 - Ольга Юрковская
article69454.jpg

Як же можна жити без того.
Хто дорожчий хмар і небес.
І турботи покласти на кого.
Чи чекати від світу чудес.

Але чуда не варто чекати.
Він пішов -так собі і скажи.
У романі огидно шукати.
Бо немає його- тільки ти.

Хтось говорить про честь і свободу.
Інший славить в коханні тебе.
Про безвихідь не чути і зроду.
Та куди тепер діти себе.

З ким ділитись ,радіти, гуляти.
І для кого пісні заспівать.
Всі забудуть ,як милого звати.
Він же все,що хотіла ти мать.

Не живеш ти тепер ,а існуєш.
Хоч навколо розквітла краса.
Бо за ним із сльозами сумуєш.
Як за зливою уранці роса.

А ось рідних і близьких всім шкода.
Що не можуть збагнути тебе.
Їх цікавить твоя тільки врода.
Та тобі куди діти себе.
 

© Copyright: Ольга Юрковская, 2012

Регистрационный номер №0069454

от 12 августа 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0069454 выдан для произведения:

Як же можна жити без того.
Хто дорожчий хмар і небес.
І турботи покласти на кого.
Чи чекати від світу чудес.

Але чуда не варто чекати.
Він пішов -так собі і скажи.
У романі огидно шукати.
Бо немає його- тільки ти.

Хтось говорить про честь і свободу.
Інший славить в коханні тебе.
Про безвихідь не чути і зроду.
Та куди тепер діти себе.

З ким ділитись ,радіти, гуляти.
І для кого пісні заспівать.
Всі забудуть ,як милого звати.
Він же все,що хотіла ти мать.

Не живеш ти тепер ,а існуєш.
Хоч навколо розквітла краса.
Бо за ним із сльозами сумуєш.
Як за зливою уранці роса.

А ось рідних і близьких всім шкода.
Що не можуть збагнути тебе.
Їх цікавить твоя тільки врода.
Та тобі куди діти себе.
 

 
Рейтинг: +1 684 просмотра
Комментарии (2)
Ольга Кельчина # 12 августа 2012 в 10:05 +1
І знову про розлуку, про біль разлуки.Как тобі важко!!! Я вірю, що все буде добре!
Ольга Юрковская # 12 августа 2012 в 17:31 0
Большое спасибо))) rose