ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Врятуй мене від цього сьогодення

Врятуй мене від цього сьогодення

6 февраля 2014 - Анна Кукурика
Врятуй мене від цього сьогодення
Від якісно прикритого лукавства
І подаруй іще ковток натхнення
Для паперово-тихого бунтарства.
Перепиши для мене кілька сотень
Останніх днів, у безліч інших версій
Перетвори отой іржавий жовтень
На місяць без вкарбованих диверсій.
Перепиши, перемалюй в яскравий
Що барвами життєвий шлях квітчає
Не гаймо час у пошуках неправих
Невпинно й непомітно він спливає.

© Copyright: Анна Кукурика, 2014

Регистрационный номер №0186343

от 6 февраля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0186343 выдан для произведения: Врятуй мене від цього сьогодення
Від якісно прикритого лукавства
І подаруй іще ковток натхнення
Для паперово-тихого бунтарства.
Перепиши для мене кілька сотень
Останніх днів, у безліч інших версій
Перетвори отой іржавий жовтень
На місяць без вкарбованих диверсій.
Перепиши, перемалюй в яскравий
Що барвами життєвий шлях квітчає
Не гаймо час у пошуках неправих
Невпинно й непомітно він спливає.
 
Рейтинг: +1 243 просмотра
Комментарии (1)
Николай Угроватый # 7 февраля 2014 в 02:49 0