Немає тебе

28 ноября 2014 - Анна Морион
article255839.jpg

Немає тебе – і сонце вже померло
Немає тебе – навколо стало темно
Тому що ти освіщала своім світом
Цю грішну землю, давала життя квітам

Немає тебе – і знову я в огні
І знову дощ співає у темряві моїй
З тобой пішло усе моє життя
Усе ти забрала, як жертву принесла

Немає тебе – немає і мене
Немає моїх барв на полотні тебе
Немає тебе – і знову я помер
Ти була моїм світом, але нема тепер

Немає тебе – і в пропасть я зірва
Ти серце моє вкрала і його зламала


© Copyright: Анна Морион, 2014

Регистрационный номер №0255839

от 28 ноября 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0255839 выдан для произведения:
Немає тебе – і сонце вже померло
Немає тебе – навколо стало темно
Тому що ти освіщала своім світом
Цю грішну землю, давала життя квітам

Немає тебе – і знову я в огні
І знову дощ співає у темряві моїй
З тобой пішло усе моє життя
Усе ти забрала, як жертву принесла

Немає тебе – немає і мене
Немає моїх барв на полотні тебе
Немає тебе – і знову я помер
Ти була моїм світом, але нема тепер

Немає тебе – і в пропасть я зірва
Ти серце моє вкрала і його зламала


 
Рейтинг: 0 266 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!