ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Мрiя про тебе

Мрiя про тебе

28 февраля 2012 - Мария Гондаревская

Вечiр...

Лагiдний шепiт вiтру,
Сонце сховалось в далинi.
Як добре iти дорогою через поле,
Вдивлятись в яснi зорi ввишинi.
Смуток тривожить перше кохання,
Хочеться бiгти, догнати його.
Але серце зжимаеться у марному чеканнi...
Поряд немае, немае його.
Стежина втурована серед хлiбiв,
Колосся торкаеться нiжно за плечi,
О, юнiсть свята, й наша перша любов,
I мрii легкi молодi, не старечi...
I там за далекими тими думками
Чекае нас доля- пташиний полiт,
I там за далекими тими свiтами
Е ти, самий кращий з усiх на землi!

 

© Copyright: Мария Гондаревская, 2012

Регистрационный номер №0030806

от 28 февраля 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0030806 выдан для произведения:

Вечiр...

Лагiдний шепiт вiтру,
Сонце сховалось в далинi.
Як добре iти дорогою через поле,
Вдивлятись в яснi зорi ввишинi.
Смуток тривожить перше кохання,
Хочеться бiгти, догнати його.
Але серце зжимаеться у марному чеканнi...
Поряд немае, немае його.
Стежина втурована серед хлiбiв,
Колосся торкаеться нiжно за плечi,
О, юнiсть свята, й наша перша любов,
I мрii легкi молодi, не старечi...
I там за далекими тими думками
Чекае нас доля- пташиний полiт,
I там за далекими тими свiми
Е ти, самий кращий з усiх на землi!

 

 
Рейтинг: +4 368 просмотров
Комментарии (3)
Елена Блазуцкая # 28 февраля 2012 в 13:14 +1
super
Мария Гондаревская # 28 февраля 2012 в 14:20 +1
buket2 Дякую!