До озера

28 февраля 2012 - Мария Гондаревская
article30939.jpg

 

 

По стежечцi до озера,

По мiж хлiбами зрiлими,
Бiжу ногами босими,
Лечу думками милими.
Невже зустрiну хлопця я,
Що так менi сподобався.
Бiжу напроти сонця я,
А може й вiн закоханий?
Надiемось i вiримо тому,
Що так нам хочеться.
Лечу на зустрiч сонцю я,
А вiтерець шепочеться.
i скраю поля милого
Волошка синя хилиться.
Немае щастя зрiлого,
А все чомусь не вiриться.
Не любить той, що хочеться,
Нехай летить вiн пташкою.
Лечу на зустрiч сонцю я

 Бажаною, коханою i синьою волошкою!

© Copyright: Мария Гондаревская, 2012

Регистрационный номер №0030939

от 28 февраля 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0030939 выдан для произведения:

 

По стежечцi до озера,

По мiж хлiбами зрiлими,
Бiжу ногами босими,
Лечу думками милими.
Невже зустрiну хлопця я,
Що так менi сподобався.
Бiжу напроти сонця я,
А може й вiн закоханий?
Надiемось i вiримо тому,
Що так нам хочеться.
Лечу на зустрiч сонцю я,
А вiтерець шепочеться.
i скраю поля милого
Волошка синя хилиться.
Немае щастя зрiлого,
А все чомусь не вiриться.
Не любить той, що хочеться,
Нехай летить вiн пташкою.
Лечу на зустрiч сонцю я

 Бажаною, коханою i синею волошкою!

 
Рейтинг: +4 339 просмотров
Комментарии (2)
Сергей Куринный # 16 октября 2012 в 20:05 0
Гарно!!!
Мария Гондаревская # 26 октября 2012 в 22:33 0
))) buket2