ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → А ГОРИ СНЯТЬСЯ СЕРЕД НОЧІ...

А ГОРИ СНЯТЬСЯ СЕРЕД НОЧІ...

19 октября 2018 - Орест Мищанчук
article428650.jpg
А гори сняться серед ночі
В казковім, райському краю,
Я всюду бачу твої очі
Чарівну посмішку твою.

Махнули крилами лелеки,
Злітають парами завжди,
Згинають крони нам смереки,
Немов запрошують туди.

І я беру тебе за руки,
Тепер вони моє кермо
І не біда, що вже онуки,
Забули все і летимо....

А серце радісно співає,
Чарівна казка кожну мить,
Таке не часто, та буває,
Якщо у бога заслужить.

 

© Copyright: Орест Мищанчук, 2018

Регистрационный номер №0428650

от 19 октября 2018

[Скрыть] Регистрационный номер 0428650 выдан для произведения: А гори сняться серед ночі
В казковім, райському краю,
Я всюду бачу твої очі
Чарівну посмішку твою.

Махнули крилами лелеки,
Уже сховаються на мить,
Згинають крони нам смереки,
Душа палає і тремтить.

І я беру тебе за руки,
Тепер вони моє кермо
І не біда, що вже онуки,
Забули все і летимо....

А серце радісно співає,
Чарівна казка кожну мить,
Таке не часто, та буває,
Якщо у бога заслужить.

 
 
Рейтинг: +2 195 просмотров
Комментарии (2)
ORIT GOLDMANN # 22 октября 2018 в 19:32 0
Дуже гарні вірші novyj-god-6 Щиро дякую live4 Дуже зворушливий і красивий вірш , проникає у саме серце. comp-2
Орест Мищанчук # 23 октября 2018 в 11:08 0
Дякую,таке не часто,та буває... cvety-rozy-16