Чорнобиль

1 апреля 2015 - Светлана Абакумова

Та ще живуть в пам'яті нашій
хвилини тих пекучих днів:
теплом зігрітись люди хтіли,
вогонь же їх в собі спалив.

А ненароджені малята
пісні співають в небесах,
свої бажання народитись
малюють в материнських снах.

Хвала та шана, хто з вогнем тим
боротися не побоявсь
і, врятувавши життя людям,
калікою навік зоставсь.
 

© Copyright: Светлана Абакумова, 2015

Регистрационный номер №0280527

от 1 апреля 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0280527 выдан для произведения:
Та ще живуть в пам'яті нашій
хвилини тих пекучих днів:
теплом зігрітись люди хтіли,
вогонь же їх в собі спалив.

А ненароджені малята
пісні співають в небесах,
свої бажання народитись
малюють в материнських снах.

Хвала та шана, хто з вогнем тим
боротися не побоявсь
і, врятувавши життя людям,
калікою навік зоставсь.
 
 
Рейтинг: 0 363 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!