ГлавнаяСтихиЛирикаЭротические стихи → Практична необхідність

Практична необхідність

14 декабря 2011 - Саша Берест

Ділюсь з тобою киснем
Міряюсь з удачою знов!
Моя ти вже
Практична необхідність
В твоїх очах шукаю я любов!
Фрі лав стартує...
Історія стара, як світ.
Тупе, заїджене питання:
Чому раніше, мене ти не зустрів??!
Чому шляхи,
Ось лише зараз перетнулись?!!
Ок...
За що, тоді, її так любиш..? 

© Copyright: Саша Берест, 2011

Регистрационный номер №0004537

от 14 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0004537 выдан для произведения:

Ділюсь з тобою киснем
Міряюсь з удачою знов!
Моя ти вже
Практична необхідність
В твоїх очах шукаю я любов!
Фрі лав стартує...
Історія стара, як світ.
Тупе, заїджене питання:
Чому раніше, мене ти не зустрів??!
Чому шляхи,
Ось лише зараз перетнулись?!!
Ок...
За що, тоді, її так любиш..? 

 
Рейтинг: 0 960 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!