ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Пануе на майданi зрада

Пануе на майданi зрада

19 февраля 2014 - Олег Волохов
Панує на майдані зрада               
І рве країну на шматки,               
Чому мовчить Верховна Рада,   
І поховалась у кути?                     

Нахабне діє там свавілля,         
не зупинити це ніяк.                   
Навіщо вам таке весілля,          
чі до впадоби вам бардак?      

колишній ворог не шкодує      
ні сил ні коштів на цей крок   
казками добре нас годує         
I має вже від цього прок         

Використовувати силу
Не прагне зараз як колись.
Він просто робить з нас дебілів,
Не вір йому, та стережись!

Хіба він стане про нас дбати,
Коли він ворог  а нi друг?
Ти б став йому допомогати,
Якщо він випускає дух?

© Copyright: Олег Волохов, 2014

Регистрационный номер №0193055

от 19 февраля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0193055 выдан для произведения: Панує на майдані зрада               
І рве країну на шматки,               
Чому мовчить Верховна Рада,   
І поховалась у кути?                     

Нахабне діє там свавілля,         
не зупинити це ніяк.                   
Навіщо вам таке весілля,          
чі до впадоби вам бардак?      

колишній ворог не шкодує      
ні сил ні коштів на цей крок   
казками добре нас годує         
I має вже від цього прок         

Використовувати силу
Не прагне зараз як колись.
Він просто робить з нас дебілів,
Не вір йому, та стережись!

Хіба він стане про нас дбати,
Коли він ворог  а нi друг?
Ти б став йому допомогати,
Якщо він випускає дух?
 
Рейтинг: +1 271 просмотр
Комментарии (2)
Михаил Мишин # 31 мая 2014 в 23:06 0
Серце болить. kofe1
Олег Волохов # 1 июня 2014 в 10:24 0
Дякую, Михайло! kofe1