ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Навколо мати коло хати...

Навколо мати коло хати...

6 ноября 2014 - мария лазебная
Навколо мати коло хати,
Поникли буйнii жита,
Нема пiсень, щоб заспiвати,
В руiнах села та мiста.


Навколо мати коло хати
Лiтять, мов чорнii крила,
Повсюди чутно: «Всiх за грати!
Вiд найвелика до мала!»


Навколо мати коло хати,
Навколо гомiн, навкруги.
Так що ж, панове, нам чекати?!
Тiкаймо звiдси! Назавжди.


© Copyright: мария лазебная, 2014

Регистрационный номер №0251111

от 6 ноября 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0251111 выдан для произведения: Навколо мати коло хати,
Поникли буйнii жита,
Нема пiсень, щоб заспiвати,
В руiнах села та мiста.


Навколо мати коло хати
Лiтять, мов чорнii крила,
Повсюди чутно: «Всiх за грати!
Вiд найвелика до мала!»


Навколо мати коло хати,
Навколо гомiн, навкруги.
Так що ж, панове, нам чекати?!
Тiкаймо звiдси! Назавжди.


 
Рейтинг: 0 251 просмотр
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!