Крыжочкі

article203153.jpg
Сонца весну аздабляе
З кожным днём мацней,
Пост Вялікі абуджае,
Робіць маладзей!

И якраз у пост на свята
Ангел нас знайшоў,
Падараваў усім крыжочкі
І далей пайшоў!

Усе крыжочкі на удачу,
А адну из із
Ён павагаю адзначыў-
Паша першы клін!

І бялюткая рубаха
Зшыта для яго!
Між палёў, як тая птаха,
Ворыва павёў!


Мастер Чувьюрова Н.И.
фото автора.

© Copyright: Владимир Бобровничий, 2014

Регистрационный номер №0203153

от 22 марта 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0203153 выдан для произведения:
Сонца весну аздабляе
З кожным днём мацней,
Пост Вялікі абуджае,
Робіць маладзей!

И якраз у пост на свята
Ангел нас знайшоў,
Падараваў усім красточкі
І далей пайшоў!

Усе красточкі на удачу,
А адну из із
Ён павагаю адзначыў-
Паша першы клін!

І бялюткая рубаха
Зшыта для яго!
Між палёў, як тая птаха,
Ворыва павёў!


Мастер Чувьюрова Н.И.,
фото автора.З кожным днём мацней
 
Рейтинг: 0 320 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!