ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → ЧЕРВОНА КАЛИНА

ЧЕРВОНА КАЛИНА

13 апреля 2014 - ВАЛЕРИЯ РУБИНЧИК
article208666.jpg
Червона калина, неначе дівчина...
Цвіте й червоніє у всіх на виду.
Немов оберіг, біля самого тину,
Своєю красою відводить біду...

У цьому чарівнім калиновім раю,
Калинові зорі та спів солов'я!
Тече чиста річка в зеленому гаю,
І квітне святая Вітчизна моя!

Сузір'ям калина до всіх нахилилась,
У кожному серці любов'ю зросла ...
У кожній родині навік оселилась,
Як символ кохання весною розцвіла!

Калинова доле,калинова мріє,
Летить над землею мов клин журавля!
Хай кожен душею калину зігріє!
Щоб квітла й зростала країна моя!

© Copyright: ВАЛЕРИЯ РУБИНЧИК, 2014

Регистрационный номер №0208666

от 13 апреля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0208666 выдан для произведения: Червона калина, неначе дівчина...
Цвіте й червоніє у всіх на виду.
Немов оберіг, біля самого тину,
Своєю красою відводить біду...

У цьому чарівнім калиновім раю,
Калинові зорі та спів солов'я!
Тече чиста річка в зеленому гаю,
І квітне святая Вітчизна моя!

Сузір'ям калина до всіх нахилилась,
У кожному серці любов'ю зросла ...
У кожній родині навік оселилась,
Як символ кохання весною розцвіла!

Калинова доле,калинова мріє,
Летить над землею мов клин журавля!
Хай кожен душею калину зігріє!
Щоб квітла й зростала країна моя!
 
Рейтинг: +4 902 просмотра
Комментарии (4)
Ваня # 6 мая 2014 в 11:46 +1
ВАЛЕРИЯ РУБИНЧИК # 6 мая 2014 в 11:57 0
СПАСИБО , Ванюша!!! girl live4
Лариса Чайка # 16 мая 2014 в 17:09 +1
Красивая проникновенная работа!Спасибо,Валерия!
ВАЛЕРИЯ РУБИНЧИК # 16 мая 2014 в 18:03 0
СПАСИБО ,Ларочка за тёплые слова!!!! 38 shokolade kissfor