ГлавнаяСтихиЮморШуточные стихи → шукаю собі чоловіка..

шукаю собі чоловіка..

10 февраля 2014 - Светлана Литвинова
шукаю собі чоловіка..
щоб не сильно похилого віку..
щоби був він нараз не жонатий..
бо мені сімейні не нада..

щоби міг він мене без ваганки
донести додому з гулянки..
щоб я знала - що я за стіною..
коли він поруч зі мною..

бо я дама, доволі пишна..
не дай боже щоб горя не вийшло,
бо підніме, та підірветься..
що я легка - то тільки здається..

що тоді з ним, ой люди, робити?
на собі ж прийдеться тащити...
от така в мене вийшла об`ява..
фантазерка.. така вже уява..

23.11.2013р

© Copyright: Светлана Литвинова, 2014

Регистрационный номер №0189053

от 10 февраля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0189053 выдан для произведения:
шукаю собі чоловіка..
щоб не сильно похилого віку..
щоби був він нараз не жонатий..
бо мені сімейні не нада..

щоби міг він мене без ваганки
донести додому з гулянки..
щоб я знала - що я за стіною..
коли він поруч зі мною..

бо я дама, доволі пишна..
не дай боже щоб горя не вийшло,
бо підніме, та підірветься..
що я легка - то тільки здається..

що тоді з ним, ой люди, робити?
на собі ж прийдеться тащити...
от така в мене вийшла об`ява..
фантазерка.. така вже уява..

23.11.2013р


© Copyright: Светлана Литвинова Лана, 2013
Свидетельство о публикации №113112304216
 
Рейтинг: +1 486 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!