ххх

17 января 2012 - Георгий

 ххх




 

© Copyright: Георгий, 2012

Регистрационный номер №0015887

от 17 января 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0015887 выдан для произведения:

 
Ось піду я до криниці
Наберу я в ній водиці.
Краще цій води в криниці
Не побачиш ти й в столиці.
Наливаю я в казан.
Воду, як я вам казав.
Курку у дворі впіймаю
Та на борщ і зарубаю.
Пір’ячко їй обскубу.
Лапки, клювик уберу.
Вона паслась у травички.
Вона їла і пшенички.
Це ж не бройлерна, не та.
Вона рідна і проста.
Покладу її в казан.
Піч запалю і сяду сам.
Хай кипить моя вода.
Буде їжа не проста.
Покришу туди буряк,
Моркву, лук, хай буде так.
Ще й картоплю покладу
І фасольки докладу.
Коли звариться буряк
Покладу капусту, так
Ще томатика наллю.
 Потім гарно посолю.
А в кінці кладу завжди
Всю приправу, підожди.
Покладу я ще й сальця.
Буде борщ на удальця.
Ну, хто хоче куштувати?
Зараз буду наливати.

      Георгий5.08.01.2011г.




 

 
Рейтинг: +1 424 просмотра
Комментарии (2)
Ольга Боровикова # 13 июня 2015 в 21:41 +1
Задушевно, колоритно, Юрий! И очень вкусно! Большое Вам спасибо ! lubov5
Георгий # 14 июня 2015 в 09:49 0
Спасибо Оля. c0137 ura