ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Незгаслі почуття

Незгаслі почуття

9 сентября 2013 - Доджерикко Войтюк
Життя прекрасне,просто казка,
І пісня ллється із душі.
День той настав прекрасний,
Коли до мене повернулась ти.

І знов ми пісню заспівали,
Ту,що нас колись звела,
І серцю любо,тепло стало,
І більш нема того чуття.

Я жить не міг отак без тебе,
Не їв,не спав,все голодав.
І жертви ці всі не задарма,
Я просто дуже сумував.

Я радий,просто аж свічуся,
Що ти,та справжня,знову тут,
І серенада з серця ллється:
Люблю,люблю і знов люблю.

© Copyright: Доджерикко Войтюк, 2013

Регистрационный номер №0157701

от 9 сентября 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0157701 выдан для произведения: Життя прекрасне,просто казка,
І пісня ллється із душі.
День той настав прекрасний,
Коли до мене повернулась ти.

І знов ми пісню заспівали,
Ту,що нас колись звела,
І серцю любо,тепло стало,
І більш нема того чуття.

Я жить не міг отак без тебе,
Не їв,не спав,все голодав.
І жертви ці всі не задарма,
Я просто дуже сумував.

Я радий,просто аж свічуся,
Що ти,та справжня,знову тут,
І серенада з серця ллється:
Люблю,люблю і знов люблю.
 
Рейтинг: 0 275 просмотров
Комментарии (1)
Доджерикко Войтюк # 22 сентября 2013 в 10:18 0
Прошу коментувати.Скоро буде новий вірш!