ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Пажаданне

Пажаданне

21 сентября 2016 - Егор Серов
article355447.jpg


Жадаем Вам цудоўных дзён,
Жыцця iмклiвага ўзлёту,
Няхай расце ля хаты клён,
I птушкi кружаць да адлёту.
 
Жадаем радасцi крынiц,
I доўгай лёгкасцi ад ранка,
Прыгожых у начы зарнiц,
Ды прахалоды каля ганка.
 
Жадаем жыць i працаваць,
Ад родных нiў не адмаўляцца,
Нiколi годнасць не губляць,
Людзьмi сапраўднымi застацца.


© Copyright: Егор Серов, 3 декабря 2013
Регистрационный номер № 000052732

© Copyright: Егор Серов, 2016

Регистрационный номер №0355447

от 21 сентября 2016

[Скрыть] Регистрационный номер 0355447 выдан для произведения:

Жадаем Вам цудоўных дзён,
Жыцця iмклiвага ўзлёту,
Няхай расце ля хаты клён,
I птушкi кружаць да адлёту.
 
Жадаем радасцi крынiц,
I доўгай лёгкасцi ад ранка,
Прыгожых у начы зарнiц,
Ды прахалоды каля ганка.
 
Жадаем жыць i працаваць,
Ад родных нiў не адмаўляцца,
Нiколi годнасць не губляць,
Людзьмi сапраўднымi застацца.


© Copyright: Егор Серов, 3 декабря 2013
Регистрационный номер № 000052732
 
Рейтинг: 0 307 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!