ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → ДУМКИ ТРИВОЖАТЬ ПЕРЕД СНОМ...

ДУМКИ ТРИВОЖАТЬ ПЕРЕД СНОМ...

2 февраля 2021 - Орест Мищанчук
article488427.jpg
Думки тривожать перед сном,
По стелі знову тінь блукала,
Скрипить смерека за вікном,
Мої роки підрахувала.

На вікна місяць засвітив,
Вони ховають це проміння,
В житті немало пережив,
Були і взлети, і падіння.

Минуле бачу, як кіно,
Чомусь так швидко все минає,
Лиш місяць світить на вікно,
Моє життя підігріває.

Думки блукали перед сном,
А серце в спогадах тремтіло,,
Чи то смерека за вікном,
Чи то душа моя скрипіла...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0488427

от 2 февраля 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0488427 выдан для произведения: Думки тривожать перед сном,
Душа життя не забувала,
Скрипить смерека за вікном,
Мої роки підрахувала.

На вікна місяць засвітив,
Вони ховають це проміння,
В житті немало пережив,
Були і взлети, і падіння.

Минуле бачу, як кіно,
Чомусь так швидко все минає,
Лиш місяць світить на вікно,
Моє життя підігріває.

Думки тривожать перед сном,
Душа старіти не хотіла,
Чи то смерека за вікном,
Чи то життя моє скрипіло...

 
 
Рейтинг: +2 249 просмотров
Комментарии (2)
Марта Шаула # 3 февраля 2021 в 17:08 0
Дорогой Орест! А жизнь нужно продолжать,
И крепко себя в руках держать!!!
Хоть тело от старости сохранить не удастся,
Душа молодой должна оставаться!!!
super-5
Орест Мищанчук # 5 февраля 2021 в 17:33 0
spasibo-20