ГлавнаяСтихиЛирикаРелигиозная → Спiвай душа моя...

Спiвай душа моя...

24 июля 2017 - Валентина Коц
article391487.jpg

                 В співдружності з Вікторією Сілаєвою.

Співай, душа моя, хоч серцю гірко,
Співай тоді, коли воно болить.
Нехай наповнює єство все радість стрімко,
І пісня перемоги зазвучить.

В цій переможній боротьбі напевно
Я підніму до Неба крила віри.
В молитві я покличу Тебе ревно,
Покличу так, щоб зникла смутку міра.

Співай, душа, нехай впадуть кайдани
І я в житті відчую справжню волю.
Та хрест, що Небом мені даний
Не зломить, не скалічить мою долю.

Він загартує, зробить мене сильною
У Вічність, щоб оновленой ввійшла.
Співай, душа, ти стала тепер вільною,
І щастя нескінчене ти знайшла.

© Copyright: Валентина Коц, 2017

Регистрационный номер №0391487

от 24 июля 2017

[Скрыть] Регистрационный номер 0391487 выдан для произведения:
                 В співдружності з Вікторією Сілаєвою.

Співай, душа моя, хоч серцю гірко,
Співай тоді, коли воно болить.
Нехай наповнює єство все радість стрімко,
І пісня перемоги зазвучить.

В цій переможній боротьбі напевно
Я підніму до Неба крила віри.
В молитві я покличу Тебе ревно,
Покличу так, щоб зникла смутку міра.

Співай, душа, нехай впадуть кайдани
І я в житті відчую справжню волю.
Та хрест, що Небом мені даний
Не зломить, не скалічить мою долю.

Він загартує, зробить мене сильною
У Вічність, щоб оновленой ввійшла.
Співай, душа, ти стала тепер вільною,
І щастя нескінчене ти знайшла.
 
Рейтинг: 0 363 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!