ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Са скарбніц слоўных спілавалі сковы

Са скарбніц слоўных спілавалі сковы

15 июля 2014 - Алесь Казеко

Са скарбніц слоўных спілавалі сковы –

Сцякае сутнасць скасаваных сноў

На сэнсу разасланыя асновы

Празрыстым аксамітам спеву слоў.

© Copyright: Алесь Казеко, 2014

Регистрационный номер №0226957

от 15 июля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0226957 выдан для произведения:

Са скарбніц слоўных спілавалі сковы –

Сцякае сутнасць скасаваных сноў

На сэнсу разасланыя асновы

Празрыстым аксамітам спеву слоў
 
Рейтинг: 0 211 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!