ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Підводний світ

Підводний світ

10 января 2024 - Ольга Юрковская
article524308.jpg
Заплющу очі, знов підводний світ,
Мене до себе жити закликає,
Де інше сяйво у хатах палає,
Вже не згасає довгих триста літ.

І щиро так до себе заклика,
Посмакувати іншої любові,
Пізнати справжньої, нарешті, волі,
Які вони, у побуті, свята.

Як це насправді мріять і бажать,
Не рахувати кожен раз хвилини,
Мов ти живеш останнії години,
А з легким серцем далі мандрувать.

Заплющу очі, знов підводний світ,
До себе жити щиро закликає,
Я дякую, з усмішкою промовляю:
"Нехай на суші зірка ще (моя) горить".

© Copyright: Ольга Юрковская, 2024

Регистрационный номер №0524308

от 10 января 2024

[Скрыть] Регистрационный номер 0524308 выдан для произведения: Заплющу очі, знов підводний світ,
Мене до себе жити закликає,
Де інше сяйво у хатах палає,
Вже не згасає довгих триста літ.

І щиро так до себе заклика,
Посмакувати іншої любові,
Пізнати справжньої, нарешті, волі,
Які вони, у побуті, свята.

Як це насправді мріять і бажать,
Не рахувати кожен раз хвилини,
Мов ти живеш останнії години,
А з легким серцем далі мандрувать.

Заплющу очі, знов підводний світ,
До себе жити щиро закликає,
Я дякую, з усмішкою промовляю:
"Нехай на суші зірка ще (моя) горить".
 
Рейтинг: 0 416 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!