ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Непізнаний світ

Непізнаний світ

2 февраля 2014 - Марина Суслова
article185357.jpg

Існує світ непізнаний ніким.

Ніхто його не може осягнути.

Назавжди він залишиться таким.

Чому? Людині не під силу це збагнути.

 

Той світ безкраїй. Він не має меж.

Він величезний. В ньому можна заблукати.

Років, що на землі ти проживеш,

Не вистачить, щоб світ той розпізнати.

 

Що ж то за світ непізнаний такий?

Нікого думка ця не полиша.

Той світ дуже глибокий і палкий.

Той світ непізнаний – людська душа.

                                                         (02.02.2014р.)

 

© Copyright: Марина Суслова, 2014

Регистрационный номер №0185357

от 2 февраля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0185357 выдан для произведения:

Існує світ непізнаний ніким.

Ніхто його не може осягнути.

Назавжди він залишиться таким.

Чому? Людині не під силу це збагнути.

 

Той світ безкраїй. Він не має меж.

Він величезний. В ньому можна заблукати.

Років, що на землі ти проживеш,

Не вистачить, щоб світ той розпізнати.

 

Що ж то за світ непізнаний такий?

Нікого думка ця не полиша.

Той світ дуже глибокий і палкий.

Той світ непізнаний – людська душа.

                                                         (02.02.2014р.)

 

 
Рейтинг: +3 350 просмотров
Комментарии (2)
Дмитрий Милёв # 5 февраля 2014 в 19:30 0
buket3
Марина Суслова # 5 февраля 2014 в 20:20 0
Дякую! flo