Наші мами

11 января 2013 - Ольга Юрковская

 

 

 

 

 

Наші мами

Ви чуєте, як б'ється серце мами?

Його биття доходить до землі.

Нехай матусі очі  будуть з нами.

Про маму хочеться сказать мені.

 

Хто наші мами?-Це великі люди.

Їх праця варта шани, похвали.

Велично бути мамою повсюди.

І руки мамині твоє життя звели.

 

Матусин спів дитину пригортає.

Неначе кличе у дитячий світ.

Під спів дитя маленьке засинає.

І мами серце завершить політ.

 

Хоча дорослі ми і світ дитячий знаєм.

Та мамина любов, залишиться чекать.

Багато у житті ми різного шукаєм.

Та завжди будемо , до мами повертать.

 

Увага мами подарована дитині.

Нехай, як квіточка матуся зацвіте.

Усе найкраще сонечку, перлині.

Нехай здоров'я мамине росте.

 

Матусі наші-гордість України.

Опора для дітей і радість по життю.

Нехай   живуть щасливо у країні.

І самого найкращого кожному дитю.

 

© Copyright: Ольга Юрковская, 2013

Регистрационный номер №0108847

от 11 января 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0108847 выдан для произведения:

 

 

 

 

 

Наші мами

Ви чуєте, як б'ється серце мами?

Його биття доходить до землі.

Нехай матусі очі  будуть з нами.

Про маму хочеться сказать мені.

Хто наші мами?-Це великі люди.

Їх праця варта шани, похвали.

Велично бути мамою повсюди.

І руки мамині твоє життя звели.

Матусин спів дитину пригортає.

Неначе кличе у дитячий світ.

Під спів дитя маленьке засинає.

І мами серце завершить політ.

Хоча дорослі ми і світ дитячий знаєм.

Та мамина любов залишиться чекать.

Багато у житті ми різного шукаєм.

Та завжди будемо  до мами повертать.

Увага мами подарована дитині.

Нехай, як квіточка матуся зацвіте.

Усе найкраще сонечку, перлині.

Нехай здоров'я мамине росте.

Матусі наші-гордість України.

Опора для дітей і радість по життю.

Хай щасливо живуть матусі у країні.

І самого найкращого кожному дитю.

 

 
Рейтинг: +1 412 просмотров
Комментарии (2)
Тая Кузмина # 12 января 2013 в 11:59 0
Я поняла стихи. Они хороши.
О маме всегда читать приятно.
Я тоже вчера стихи о маме написала,
немного, просто, но от души!! buket7
Ольга Юрковская # 12 января 2013 в 14:04 0
Почитаю, почитаю. Спасибочки, Таисия мне приятно))) 5min