ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Минає час, затягуються рани

Минає час, затягуються рани

2 февраля 2014 - Анна Кукурика
Минає час, затягуються рани
І лиш рубці в душі собі живуть
Закриті очі, введена в оману
Та спогади ночами серце рвуть.
Я пам'ятаю кожну мить, хвилину
Його обличчя, подих, навіть сміх
Коли втрачаєш дорогу людину
Земля навіки виплива з-під ніг.
І довго та ж картина перед очі
Стає і вдень і, інколи, вночі
Як закриваються єдині рідні очі
І як рука безсиліє в руці...
Несказані слова вже непочуті
Вони навіки втесані в граніт
Гріхами душу піддаю спокуті
На ній тяжкий вини жевріє гніт.
Минає час та все на серці шрами
Спливають ріки пройдених років
Слова тепла вже замело снігами
Цінуйте ваших ще живих батьків!

© Copyright: Анна Кукурика, 2014

Регистрационный номер №0185467

от 2 февраля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0185467 выдан для произведения: Минає час, затягуються рани
І лиш рубці в душі собі живуть
Закриті очі, введена в оману
Та спогади ночами серце рвуть.
Я пам'ятаю кожну мить, хвилину
Його обличчя, подих, навіть сміх
Коли втрачаєш дорогу людину
Земля навіки виплива з-під ніг.
І довго та ж картина перед очі
Стає і вдень і, інколи, вночі
Як закриваються єдині рідні очі
І як рука безсиліє в руці...
Несказані слова вже непочуті
Вони навіки втесані в граніт
Гріхами душу піддаю спокуті
На ній тяжкий вини жевріє гніт.
Минає час та все на серці шрами
Спливають ріки пройдених років
Слова тепла вже замело снігами
Цінуйте ваших ще живих батьків!
 
Рейтинг: +1 288 просмотров
Комментарии (2)
Николай Угроватый # 3 февраля 2014 в 12:13 0
"Что имеем, не храним..."
625530bdc4096c98467b2e0537a7c9cd
Анна Кукурика # 3 февраля 2014 в 16:20 0
К сожалению...