ГлавнаяСтихиЛирикаМистика и эзотерика → I БИЛОСЬ СЕРЦЕ...

I БИЛОСЬ СЕРЦЕ...

19 января 2014 - Наталия Тимощук
article182530.jpg
Дрiмало тiло , дихало тихенько,
 сприймало сни як щось таємно-неймовiрне.
 i билось серце,билось -трiпотiло,
 боялося прокинутись у незабутi.
 Воно хотiло... так воно хотiло,
 спiвати небом i летiти у блакить.
 Воно хотiло...так воно хотiло,
 побачити , вiдчути кожну мить.
 Та марило воно неначе хворе,
 болiло , плакало i хотiло пить,
 боялося попасти у неволю ,
 до тих чужих думок i гострих слiв.
 У Бога воно просило допомоги,
 молило небо посмiхнутись хоча б на мить,
 просило сили вистояти в негодi,
 просило вiри та натхнення жить.
 Та вiдповiдь прийшла така незрозумiла,
 неначе вiтерець майнув та зник,
 але вiдчуло серце оте - незриме,
 божественне ,щось рiдне наче дiм.
 Воно прокинулось....себе зцiлило,
 i стало вiльним як пташиний спiв.
 Воно радiло кожнiй миттi,
 i дякувало Богу за цей свiт,
 воно жило,воно надiялось й хотiло,
 отак прожити ще хоча б сто лiт.

© Copyright: Наталия Тимощук, 2014

Регистрационный номер №0182530

от 19 января 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0182530 выдан для произведения:
Дрiмало тiло , дихало тихенько,
 сприймало сни як щось таємно-неймовiрне.
 i билось серце,билось -трiпотiло,
 боялося прокинутись у незабутi.
 Воно хотiло... так воно хотiло,
 спiвати небом i летiти у блакить.
 Воно хотiло...так воно хотiло,
 побачити , вiдчути кожну мить.
 Та марило воно неначе хворе,
 болiло , плакало i хотiло пить,
 боялося попасти у неволю ,
 до тих чужих думок i гострих слiв.
 У Бога воно просило допомоги,
 молило небо посмiхнутись хоча б на мить,
 просило сили вистояти в негодi,
 просило вiри та натхнення жить.
 Та вiдповiдь прийшла така незрозумiла,
 неначе вiтерець майнув та зник,
 але вiдчуло серце оте - незриме,
 божественне ,щось рiдне наче дiм.
 Воно прокинулось....себе зцiлило,
 i стало вiльним як пташиний спiв.
 Воно радiло кожнiй миттi,
 i дякувало Богу за цей свiт,
 воно жило,воно надiялось й хотiло,
 отак прожити ще хоча б сто лiт.
 
Рейтинг: +3 355 просмотров
Комментарии (4)
Николай Угроватый # 20 января 2014 в 14:47 +1
Наталия Тимощук # 20 января 2014 в 15:12 0
Скальд # 8 февраля 2014 в 11:18 +1
Сердце к БОГУ устремилось, и возвышенней забилось,
Есть в нём всё для жизни вечной, лишь бы не было беспечно !
Наталия Тимощук # 8 февраля 2014 в 11:45 +1
I серце билось,трiпотiло,
до Бога в мрiях воно летiло...


smileded