ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Ти не шукай мене

Ти не шукай мене

15 января 2014 - Марина Суслова
article181412.jpg

Ти не шукай мене. Мене  нема.

Ні, я ще є – душі тепер немає.

Її я віддавала задарма,

Але цього ніхто не пам’ятає.

 

Ти не знайдеш душі – її нема,          

Її сьогодні замело снігами.

Посеред літа знов прийшла зима

Із буйними холодними вітрами.

 

Душа замерзла, бо була сама,

А серце моє в мить скувала крига.

Ти не шукай. Ти не знайдеш. Нема.

Синоптики не прогнозують ще відлигу.     

                                   

                                                              (28.12.13)

 

© Copyright: Марина Суслова, 2014

Регистрационный номер №0181412

от 15 января 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0181412 выдан для произведения:

Ти не шукай мене. Мене  нема.

Ні, я ще є – душі тепер немає.

Її я віддавала задарма,

Але цього ніхто не пам’ятає.

 

Ти не знайдеш душі – її нема,          

Її сьогодні замело снігами.

Посеред літа знов прийшла зима

Із буйними холодними вітрами.

 

Душа замерзла, бо була сама,

А серце моє в мить скувала крига.

Ти не шукай. Ти не знайдеш. Нема.

Синоптики не прогнозують ще відлигу.     

                                   

                                                              (28.12.13)

 

 
Рейтинг: +7 346 просмотров
Комментарии (8)
Alexander Ivanov # 15 января 2014 в 02:20 +2
Дуже гарна робота, Марина! Сподобалось!
З повагою, Олександр.

Марина Суслова # 15 января 2014 в 14:00 +2
Анжелика Хорес # 16 января 2014 в 13:19 +1
Вот! Лето - в душЕ)) Следующим же стихотворением Вы и согласились со мной) 040a6efb898eeececd6a4cf582d6dca6
Марина Суслова # 17 января 2014 в 13:52 0
buket2
Алексей Матвеев # 16 января 2014 в 13:21 +1
Вместо коммента -
Марина Суслова # 17 января 2014 в 13:51 0
Спасибо, песня супер! super
Тамара Поминова # 29 января 2014 в 19:21 0
Яка гарна робота, Марина 040a6efb898eeececd6a4cf582d6dca6
Марина Суслова # 30 января 2014 в 19:49 0
Дякую! buket7