ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Таке дівча, мов смолоскип в очах...

Таке дівча, мов смолоскип в очах...

1 августа 2013 - Александр Приймак
article150762.jpg

Лесь Прима

 

 

***

 

Таке дівча, мов смолоскип в очах, -

Хоча «дівча» - то може лиш для мене –

Таке дівча – повернуте до Бога! –

Так ще одна дивилася Небого –

Немов Пегаса що відчула стремено!

 

Дивись, дівча, пиши, скачи, «струмчи! –

Долоні заховавши між коліна,

І хай наш час, мов мить, обом проплине,

Торкнувшися обом таїн душі!

 

© Copyright: Александр Приймак, 2013

Регистрационный номер №0150762

от 1 августа 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0150762 выдан для произведения:

Лесь Прима

 

 

***

 

Таке дівча, мов смолоскипв очах, -

Хоча «дівча» - то може лиш для мене –

Таке дівча – повернуте до Бога! –

Так ще одна дивилася Небого –

Немов Пегаса що відчула стремено!

 

Дивись, дівча, пиши, скачи, «струмчи! –

Долоні заховавши між коліна,

І хай наш час, мов мить, обом проплине,

Торкнувшися обом таїн душі!

 

 
Рейтинг: 0 509 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!