суми

20 декабря 2011 - Дмитрий Королёв

 В твоїх очах моє тремтіння
Колись було…Я шаленію
Не відвертайся, чом ти як каміння?
Не чути мови, тільки вітер віє

Екран мобільного. Твоє "незнаю"
Колись його я розтопчу ногами
Я не чекаю більше…Бог мій, я чекаю!
Чому кохання неможливе з нами?

Кохання не жалію. Лише тебе…
А за вікном дощі мені на душу
Не хочу розуміти,лише в небо
Дивлюсь,та сумувати мушу.


29.08.2010

© Copyright: Дмитрий Королёв, 2011

Регистрационный номер №0006935

от 20 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0006935 выдан для произведения:

 В твоїх очах моє тремтіння
Колись було…Я шаленію
Не відвертайся, чом ти як каміння?
Не чути мови, тільки вітер віє

Екран мобільного. Твоє "незнаю"
Колись його я розтопчу ногами
Я не чекаю більше…Бог мій, я чекаю!
Чому кохання неможливе з нами?

Кохання не жалію. Лише тебе…
А за вікном дощі мені на душу
Не хочу розуміти,лише в небо
Дивлюсь,та сумувати мушу.


29.08.2010

 
Рейтинг: 0 369 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!