Повертайся

28 января 2012 - Мария Гондаревская
article20261.jpg

Повертайся коли захочеш,

Повертайся коли зумiеш.
Твоi цiлуватиму очi,
Цiлуватиму, як умiю.
Я про бiль не скажу нiчого,
Не скажу про своi страждання...
Цiлуватиму твоi губи,
Аж до самого до свiтання...

 

© Copyright: Мария Гондаревская, 2012

Регистрационный номер №0020261

от 28 января 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0020261 выдан для произведения:

Повертайся коли захочеш,

Повертайся коли зумiеш.
Твоi цiлуватиму очi,
Цiлуватиму, як умiю.
Я про бiль не скажу нiчого,
Не скажу про своi страждання...
Цiлуватиму твоi губи,
Аж до самого до свiтання...

 

 
Рейтинг: +1 461 просмотр
Комментарии (2)
Семён Гонсалес # 28 января 2012 в 20:55 0
На украинском не шибко понимаю, но понравилось! ura
Мария Гондаревская # 28 января 2012 в 21:02 0
soln Спасибо!