[Скрыть]Регистрационный номер 0486462 выдан для произведения:
Знов мурчу, як кішка… Шепочу…
Твій вдихаю запах… Трепет тіла… –
Знов я над безоднею лечу…
Знов знайшла свої шалені крила…
Знов, як свічка тану у вогні…
Знов, як сніг розтану на долоні…
Знов з тобою наче уві сні…
Знов я і на волі, і в полоні…
Не зупиняй мене, не зупиняй! –
Хай хвилю змінить інша хвиля!
Хай ішних світів небокрай
Зійдеться з гранню божевілля!
Закохаюсь, як вперше… Знову…
Та пройду, як по лезу бритви…
Переможу лише одним словом
Та програю без бою битву…
Обіймає мовчазна Луна,
Зорі небо услали росою.
Я з тобою – сама-не-сама…
Але справжня стаю я з тобою!
Не зупиняй мене, не зупиняй! –
Хай хвилю змінить інша хвиля!
Хай ішних світів небокрай
Зійдеться з гранню божевілля!
Притискаюсь до тебе… Знову…
І нехай все летить до біса! –
Ніч дарую виток новий,
Розгорнув ще одну завісу.
Я з тобою сильна і слабка…
Що для мене метеморфози? –
З ненаситністю хижака
Поєднаю ніжність мемози..
Не зупиняй мене, не зупиняй! –
Хай хвилю змінить інша хвиля!
Хай ішних світів небокрай
Зійдеться з гранню божевілля!