ххх

16 февраля 2012 - Георгий

 

© Copyright: Георгий, 2012

Регистрационный номер №0027363

от 16 февраля 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0027363 выдан для произведения:

 Калина, калина

Рідненька дівчина.

Росте у садочку

Вся в білом віночку.

Квітуча, красива,

Струнка, соромлива.

Стоїть у садочку.

Чекає в куточку.

А поруч, у лісі,

Дубочок росте.

Побачить калину,

Серденько замре.

Квітучу калину.

Дівчину свою.

Кохає і вірить,

Що встріне в Раю.

Бо тут на Землі

В них долі нема.

Між ними стоїть

Навколо журба.

І так кожен рік

Стоїть наречена.

Квітуча, красива,

Струнка, обречена.

А поряд, у лісі,

Дубочок стоїть.

Кохає калину.

Серденько болить.

 

            Георгий5.01.03.11г.

 

 
Рейтинг: +1 388 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!