ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Яке найкраще в світі почуття?

Яке найкраще в світі почуття?

14 января 2014 - Марина Суслова
article181269.jpg

Яке найкраще в світі почуття?

 

Яке найкраще в світі почуття?

Я відповім відразу: «Це любов».

З любові починається життя,

І через неї стигне в жилах кров.

 

Коли кохаєш – змінюється світ.

Він набуває різних кольорів.

В душі закоханого квітне білий цвіт,

В очах  побачиш тисячу морів.

 

Кохання – найсильніше почуття,

Що має здатність крізь віки пройти

І вивести людину з забуття,

Окрилити і сенс життя знайти.

 

Якщо любов у серці ти несеш,

Це добре, бо любов – це й є життя.

Доки кохаєш, доти і живеш,

Саме тому любов – найкраще почуття.

                                                           (17.02.2013г.)

© Copyright: Марина Суслова, 2014

Регистрационный номер №0181269

от 14 января 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0181269 выдан для произведения:

Яке найкраще в світі почуття?

 

Яке найкраще в світі почуття?

Я відповім відразу: «Це любов».

З любові починається життя,

І через неї стигне в жилах кров.

 

Коли кохаєш – змінюється світ.

Він набуває різних кольорів.

В душі закоханого квітне білий цвіт,

В очах  побачиш тисячу морів.

 

Кохання – найсильніше почуття,

Що має здатність крізь віки пройти

І вивести людину з забуття,

Окрилити і сенс життя знайти.

 

Якщо любов у серці ти несеш,

Це добре, бо любов – це й є життя.

Доки кохаєш, доти і живеш,

Саме тому любов – найкраще почуття.

                                                           (17.02.2013г.)

 
Рейтинг: +2 637 просмотров
Комментарии (3)
Валерий Шолдя # 15 января 2014 в 00:23 +1
Любовь - это самые прекрасные чувства!
Она весь МИР меняет и сердца!

Марина Суслова # 15 января 2014 в 01:18 0
Да, без любви не было бы ничего.