я лише прямо

18 января 2012 - Дмитрий Королёв

 Залиш для мене останню кулю!
Коли дограю, коли допишу…
Коли на швидкості загальмую,
Коли залишиться тільки тиша.

Запам’ятаєш мене навіки.
Запам’ятаєш мене коханцем.
Як тільки стихну , єдині ліки -
Твоя обойма, та наші танці.

Чекати можна, чекати треба!
Я серце своє тобі дарую!
Воно так б’ється заради тебе -
Залиш для мене останню кулю!

Я лише прямо! Іди за мною!
Єдиним шляхом, не заблукаєш.
Але тримай наготові зброю -
Крок вліво чи вправо…Ти знаєш.

23.11.2011

© Copyright: Дмитрий Королёв, 2012

Регистрационный номер №0016138

от 18 января 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0016138 выдан для произведения:

 Залиш для мене останню кулю!
Коли дограю, коли допишу…
Коли на швидкості загальмую,
Коли залишиться тільки тиша.

Запам’ятаєш мене навіки.
Запам’ятаєш мене коханцем.
Як тільки стихну , єдині ліки -
Твоя обойма, та наші танці.

Чекати можна, чекати треба!
Я серце своє тобі дарую!
Воно так б’ється заради тебе -
Залиш для мене останню кулю!

Я лише прямо! Іди за мною!
Єдиним шляхом, не заблукаєш.
Але тримай наготові зброю -
Крок вліво чи вправо…Ти знаєш.

23.11.2011

 
Рейтинг: +1 319 просмотров
Комментарии (2)
0 # 30 января 2012 в 01:08 0
Вітаю українського автора!
Дуже приємно побачити на російському сайті рідну мені мову.
Заходьте до мене. Я теж поставлю свої українські.
З повагою,Ольга
Дмитрий Королёв # 30 января 2012 в 11:03 0
щиро дякую!)))))також приэмно. гляну обов"язково...

я хоть и одессит, и русскоязычный...но патриот, как ни странно(я не о современной политике, а об Украинской культуре в целом)на моей странице в контакте, есть и песни на украинском...