ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → Д О Н Ь К А ....У К Р А Ї Н И....присвячена..КІРІЧЕНКО...РАЇ.

Д О Н Ь К А ....У К Р А Ї Н И....присвячена..КІРІЧЕНКО...РАЇ.

17 апреля 2013 - Валентин Носик

 На безмежних просторах країни, ти співала чарівні пісні,

Люба й мила донька України, ти залишила думи ясні,

Ти залишила рідную хату, ти залишила людям тепло,

Бо співала ти пісню крилату, і була вона всім на добро.

 

Приспів: Люба-мила людино, ти пійшла у віки,

                 Була ясно година, були тяжкі роки,

                 Та життя ти любила, обіймала весь світ,

                 Ти зажди люба й мила, щирий сердця привіт.

 

Твоя пісня лунає у селах і співають її у містах,

Там де свята здіймається келих, там і пісня твоя на вустах,

Де батьків зажди діти любили, там де сльози за ними рясні,

Теплі думи у серці зростили, твої ніжні і щирі пісні.

 

Приспів:

 

Твоя пісня тебе не покине, твоя пісня то совість жива,

З нею смуток і радість полине, политять за кордони слова,

Гарна пісня ніде не вмирає, ти в душі соловейком живеш,

Ти жива і ти житемеш Раю,бо любов ти і радість несеш.

 

Приспів:

 

2012.

© Copyright: Валентин Носик, 2013

Регистрационный номер №0131308

от 17 апреля 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0131308 выдан для произведения:

 На тернистих дорогах країни, ти співала чарівні пісні,

Люба-мила донька України, ти полишила думи ясні,

Ти полишила рідную хату, ти полишила людям тепло,

Б співала ти пісню крилату, і була вона всім на добро.

 

Приспів: Люба-мила людино, ти зійшла у віки,

                 Була світла година, була доля тяжка,

                 Та життя ти любила, обіймала весь світ,

                 Ти зажди люба й мила, щирий сердця привіт.

 

Тож лунає та пісня у селах і співають її у містах,

Там де свята здіймається келих, там і пісня твоя на вустах,

Де батьків зажди діти любулі, там де слбози за ними рясні,

Теплі думи у сепці ростили, твої ніжні і теплі пісні.

 

Приспів:

 

Гарна пісня ніде не вмирає,ти між них соловейком живеш,

Ти жила і ти житемеш Раю,бо тепло ти і радість несеш.

 

Приспів:

 
Рейтинг: +1 427 просмотров
Комментарии (2)
Ирина Адайкина # 17 апреля 2013 в 10:08 0
Валентин Носик # 17 апреля 2013 в 13:44 0
koshka С теплом...душевым..легче жить.. 9c054147d5a8ab5898d1159f9428261c