ГлавнаяСтихиЛирикаСтихи про лето → СЭРЦА Ў НАДЗЕІ.

СЭРЦА Ў НАДЗЕІ.

27 августа 2021 - Владимир Бобровничий
article497754.jpg

­­ Сэрца ў надзеі.

Як песня, зара, у промнях вада,
Сполахі моцнай заранкі.
Згарае сасна. Ноч кліча, - Бяда!
Водгукі злой ліхаманкі.

Дзяўчына ў каханні не ведае сну,
Сэрца ў надзеі спявае,
Жаданая ночка хавае красу,
А ранак касу расплятае.

Кахання руно - зорнае дно,
Водгукам сціплым на ганку,
Птушкай зляцела з гнязда за вакно,
Дзень пачынаецца з ранку.

На вуснах яшчэ дагарае, цячэ
Шчасцейка любага водар,
Вяночкі пляце, шлюбнае тчэ,
Вяселля мядовага гонар!

© Copyright: Владимир Бобровничий, 2021

Регистрационный номер №0497754

от 27 августа 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0497754 выдан для произведения:
­­ Сэрца ў надзеі.

Як песня, зара, у промнях вада,
Сполахі моцнай заранкі.
Згарае сасна. Ноч кліча, - Бяда!
Водгукі злой ліхаманкі.

Дзяўчына ў каханні не ведае сну,
Сэрца ў надзеі спявае,
Жаданая ночка хавае красу,
А ранак касу расплятае.

Кахання руно - зорнае дно,
Водгукам сціплым на ганку,
Птушкай зляцела з гнязда за вакно,
Дзень пачынаецца з ранку.

На вуснах яшчэ дагарае, цячэ
Шчасцейка любага водар,
Вяночкі пляце, шлюбнае тчэ,
Вяселля мядовага гонар!
 
Рейтинг: 0 204 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!