ГлавнаяСтихиЛирикаПейзажная → ЗИМА СТІКАЄ ЩИРИМИ СЛЬОЗАМИ,..

ЗИМА СТІКАЄ ЩИРИМИ СЛЬОЗАМИ,..

11 марта 2021 - Орест Мищанчук
article490465.jpg
Зима стікає щирими сльозами,
Втрачає стрімко фарби білизни,
Прощається уже тихенько з нами,
Сама готує землю до весни.

Дерева мовчки сили набирають,
Бруньки на кронах стали набухать,
Уже на пташенят своїх чекають,
Готові гнізда знову їм віддать.

А сонце теплий промінь посилає,
Веселого весняного гінця,
Який не тільки землю зігріває,
Несе тепло нам в душі і серця.

І посмішка засяє на обличчі,
Весна малює казку нам пером,
Здається, наша радість буде вічно,
А нас чекає щастя і добро...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0490465

от 11 марта 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0490465 выдан для произведения: Зима стікає щирими сльозами,
Втрачає стрімко фарби білизни,
Прощається уже тихенько з нами,
Сама готує землю до весни.

Дерева мовчки сили набирають,
Бруньки на кронах стали набухать,
Уже на пташенят своїх чекають,
Готові гнізда знову їм віддать.

А сонце теплий промінь посилає,
Веселого весняного гінця,
Який не тільки землю зігріває,
Несе тепло нам в душі і серця.

І посмішка засяє на обличчі,
Весна малює казку нам пером,
Здається, наша радість буде вічно,
А нас чекає щастя і добро...
 
Рейтинг: 0 108 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!