ГлавнаяСтихиЛирикаПейзажная → ЖОВТЕ ЛИСТЯ ПАДАЄ ПІД НОГИ...

ЖОВТЕ ЛИСТЯ ПАДАЄ ПІД НОГИ...

2 декабря 2020 - Орест Мищанчук
article484736.jpg
Жовте листя падає під ноги,
Роздягнулись гілочки верби,
А стежки із смутку і тривоги
Накривають килимом журби. 

Десь роки під листями пропали,
Серце їх не хоче рахувать,
Сиві волосинки перестали
Зранку перед зеркалом лякать.

Гріє землю листя біля тину,
Пес ховає в жовтий килим ніс,
А на небі пісню журавлину
Вітер разом з хмарами поніс.

Та душа не кориться, жевріє,
А вночі заводить в дивні сни,
Лиш ховає осінь всі надії
Під рожевим листям до весни.

 

© Copyright: Орест Мищанчук, 2020

Регистрационный номер №0484736

от 2 декабря 2020

[Скрыть] Регистрационный номер 0484736 выдан для произведения: Жовте листя падає під ноги,
Роздягнулись гілочки верби,
А стежки із смутку і тривоги
Накривають килимом журби. 

Десь роки під листями пропали,
Серце їх не хоче рахувать,
Сиві волосинки перестали
Зранку перед зеркалом лякать.

Гріє землю листя біля тину,
Пес ховає в жовтий килим ніс,
А на небі пісню журавлину
Вітер разом з хмарами поніс.

Та душа не кориться, жевріє,
А вночі заводить в дивні сни,
Лиш ховає осінь всі надії
Під рожевим листям до весни.

 
 
Рейтинг: +4 243 просмотра
Комментарии (4)
Василисса # 2 декабря 2020 в 00:42 0
Браво! Чудово!
osenpar1
Орест Мищанчук # 2 декабря 2020 в 12:02 0
Дякую... spasibo-20
Марта Шаула # 14 декабря 2020 в 19:54 0
Дорогий Орест! Вже на дворі зима,
Снігом все накрило:
"Та душа не кориться, жевріє,
А вночі заводить в дивні сни,
Лиш ховає осінь всі надії
Під рожевим листям до весни".
Хай живє, живє надія!!!
super-5
Орест Мищанчук # 14 декабря 2020 в 22:21 0
Дякую. cvety-rozy-16