ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Ой, на Івана, на Купала

Ой, на Івана, на Купала

7 июля 2014 - Наталья Звягина
article225367.jpg
Ой, на Івана, на Купала
 
Ой, на Івана, на Купала,
Молода дівчина щастя шукала,
Кидала у воду квітковий віночок,
Щоб прийшов парубок у її садочок.
 
Ой, шукала дівчина Папороті квітку,
Яка зацвітає лише одну ніч влітку.
Ой, шукала щастя, та де ж його взяти?
Та не треба, дівчино, тобі сумувати.
 
Прийде гарний хлопець, та тебе засвата,
Буде гарних діток повная хата,
Буде Бог в усьому тобі допомагати,
Якщо будеш Бога  в своєму серці мати.
 
Буде тобі щастя, буде тобі радість,
Якщо ти будеш долі своїй усміхатись,
Якщо будеш завжди у доброму настрої,
Якщо будеш серце тримати у спокої.
 
Якщо чоловіка будеш поважати,
Добрими словами його привічати,
Якщо вкусний борщик будеш подавати,
Дякувати Бога не будеш забувати.
 
Бог завжди побачить всі твої старання,
Якщо працюватимеш із самого рання,
Якщо в твоїй хаті завжди буде чисто,
Подарує тобі зоряне намисто.
 
Будуть тії зірки тобі допомагати,
Будуть тебе вести до Рідної Хати.
 
Кинула у воду квітковий віночок,
Завітає щастя до тебе у садочок…
 
 

© Copyright: Наталья Звягина, 2014

Регистрационный номер №0225367

от 7 июля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0225367 выдан для произведения: Ой, на Івана, на Купала
 
Ой, на Івана, на Купала,
Молода дівчина щастя шукала,
Кидала у воду квітковий віночок,
Щоб прийшов парубок у її садочок.
 
Ой, шукала дівчина Папороті квітку,
Яка зацвітає лише одну ніч влітку.
Ой, шукала щастя, та де ж його взяти?
Та не треба, дівчино, тобі сумувати.
 
Прийде гарний хлопець, та тебе засвата,
Буде гарних діток повная хата,
Буде Бог в усьому тобі допомагати,
Якщо будеш Бога  в своєму серці мати.
 
Буде тобі щастя, буде тобі радість,
Якщо ти будеш долі своїй усміхатись,
Якщо будеш завжди у доброму настрої,
Якщо будеш серце тримати у спокої.
 
Якщо чоловіка будеш поважати,
Добрими словами його привічати,
Якщо вкусний борщик будеш подавати,
Дякувати Бога не будеш забувати.
 
Бог завжди побачить всі твої старання,
Якщо працюватимеш із самого рання,
Якщо в твоїй хаті завжди буде чисто,
Подарує тобі зоряне намисто.
 
Будуть тії зірки тобі допомагати,
Будуть тебе вести до Рідної Хати.
 
Кинула у воду квітковий віночок,
Завітає щастя до тебе у садочок…
 
 

 
Рейтинг: 0 356 просмотров
Комментарии (2)
Людмила Снитко # 7 июля 2014 в 22:39 0
І нехай так обов'язково буде!
В строчке "Якщо вкусний борщик..." лучше за менить на укр. - смачний.
Мира Вам! soln
Наталья Звягина # 7 июля 2014 в 23:20 0
И Вам Мира! Спасибо! 8422cb221749211514c22c137ac103f1