Гімн міста Київ
Муз. М.Мотков Слова М. Мотков
Київ - свята наша віра, надія,
Промінь Держави - яскравий, злотий,
Лавра, Дніпро, Оболонь, храм Софія,
Площі, Собори, Хрещатик палкий
Приспів
Слався велика, могутня столиця,
Місто - Герой славних, мужніх подій,
Братніх народів духовна світлиця,
Київ знаменний - ти вічно живий
Парки, проспекти, бульвари, каштани,
Льнуть кольорами - мов щастя прибій,
Кобзар, Хмельницький, Майдан, Цар - фонтани,
Київ парить сивий і молодий
Місто мети, праці, миру, кохання,
Віри, надії, натхнення життя,
Київ - славетний символ єднання,
Гідно суспільство веде в майбуття
Київ – ясний, Європейський, злотистий,
Прапор Архангел стоїть, майорить,
Сяйво Вітчизни демократичній,
Зіркою слави палає, царить
[Скрыть]
Регистрационный номер 0299359 выдан для произведения:
Гімн міста Київ
Муз. М.Мотков Слова М. Мотков
Київ святий - наша віра, надія,
Серце Країни - яскравий, злотий,
Лавра, Дніпро, Оболонь, храм Софія,
Дивне Поділля, Хрещатик палкий!
Приспів
Слався свята, наша рідна столиця,
Місто Герой – світ закоханих мрій,
Братніх народів духовна світлиця,
Києве любий - ти вічно живий!
Площі, проспекти, бульвари, каштани,
Сяють, палають - мов щастя прибій,
Кобзар, Хмельницький, Майдан і фонтани,
Київ царить сивий і молодий!
Місто мети, праці, дій і кохання,
Місто Європи - суспільства життя,
Єдність сердець, мудрість, воля єднання,
Рідну Державу веде в майбуття!
Київ – палкий, золотий, урочистий,
Прапор - Архангел святий майорить,
Зірка Країни - святий, променистий,
Київ святковий палахкотить!