ГлавнаяСтихиДругоеРазное → Украіна

Украіна

11 июля 2014 - Елена Куликова
 Дощ струмками у долину лине
 І я вранці здалі звисока
Вийду подивлюсь на Украіну,
На тумани в колір молока.
 
 
І згадаю, як було донині...
А тепер - насилля, кров-ріка!
Я люблю тебе, моя краіна,
А чи любиш ти мене така?

© Copyright: Елена Куликова, 2014

Регистрационный номер №0226363

от 11 июля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0226363 выдан для произведения:
 Дощ струмками у долину лине
 І я вранці здалі звисока
Вийду подивлюсь на Украіну,
На тумани в колір молока.
 
 
І згадаю, як було донині...
А тепер - насилля, кров-ріка!
Я люблю тебе, моя краіна,
А чи любиш ти мене така?
 
Рейтинг: +1 351 просмотр
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!