Сон.

24 мая 2012 - Георгий
article50211.jpg

Кицька лапочку лизала.

Потім мордочку вмивала.

Вушко, очі, носик миє.

Себе хвостиком укриє.

Мишка теж лягає спати.

Буде себе умивати.

Вуха, лапки, носик миє.

Себе листячком укриє.

Жучки теж лягають спати.

Люблять себе умивати.

Шийку, вусики потруть.

В своїх норках всі заснуть.

Кільки песик не вмивався.

Він бруднесенький зостався.

На ряднині тепер спить.

Ще й в вісні собі бурчить.

 

              Георгій5.26.05.12г.

 

© Copyright: Георгий, 2012

Регистрационный номер №0050211

от 24 мая 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0050211 выдан для произведения:

Кицька лапочку лизала.

Потім мордочку вмивала.

Вушко, очі, носик миє.

Себе хвостиком укриє.

Мишка теж лягає спати.

Буде себе умивати.

Вуха, лапки, носик миє.

Себе листячком укриє.

Жучки теж лягають спати.

Люблять себе умивати.

Шийку, вусики потруть.

В своїх норках всі заснуть.

Кільки песик не вмивався.

Він бруднесенький зостався.

На ряднині тепер спить.

Ще й в вісні собі бурчить.

 

              Георгій5.26.05.12г.

 

 
Рейтинг: +3 563 просмотра
Комментарии (2)
Ольга Боровикова # 28 сентября 2015 в 15:55 +1
50ba589c42903ba3fa2d8601ad34ba1e 040a6efb898eeececd6a4cf582d6dca6 osenpar2
Георгий # 28 сентября 2015 в 18:55 0
Спасибо Оля. c0137 buket1