ххх

24 мая 2012 - Георгий


 

 

     

 

© Copyright: Георгий, 2012

Регистрационный номер №0050213

от 24 мая 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0050213 выдан для произведения:

Мама (любе ім’я ) Іру несе спати.

Треба доню засипати.

Ось, ведмедик в лісі спить,

Тихо носиком сопить.

 

Спи, кохана, засипай.

Баю, баю, баю, бай.

 

В темнім небі зірки сяють.

У вісні нас зустрічають.

Полетиш з зірками в сни.

В різні козачні, рясні.

 

Спи, маленька, засипай.

Баю, баю, баю, бай.

 

Ніч у гості завітала.

Сни у ліжечка поклала.

Роздала рожеві сни.

Їх побачиш у вісні.

 

Спи, дитятко, засипай.

Баю, баю, баю, бай.

 

Ніч на небі засипає.

У вісні тебе чекає.

На хмаринках тихо спить.

Місяць в небі мерехтить.

 

Спи, любенька, засипай.

Баю, баю, баю, баю, бай.

 

Мама теж лягає спати.

Ніжно буде обнімати.

Пісеньку тобі співає.

З донечкою засипає.

 

Спи, рідненька, засипай.

Баю, баю, баю, бай.

 

               Георгій5.23.05.12.

 

 

     

 

 
Рейтинг: +2 637 просмотров
Комментарии (1)
Тая Кузмина # 28 августа 2013 в 07:06 +1
ЗДОРОВО!!