ГлавнаяСтихиДетские разделыСтихи для детей → Қош бол балабақша!

Қош бол балабақша!

20 июня 2015 - дина ораз
article294318.jpg
Балдырған бұрын болдық,
Тәрбиешелерді тыңдадық:
Жаттығуды жасадық,
Ойыншықпен ойнадық.

Күліп, жүріп, жүгірдік,
Доп ойнадық, секірдік.
Сурет салып, ән айттық,
Әліппені оқыдық.

Әріптер мен сан жаздық,
Тамақ ішіп демалдық.
Енді біз үлкен болдық,
Мектепке дайыңдалдық.

Сіздерге рахмет айтамыз,
Балабақшамен қоштасамыз.
Ешқашан біз ұмытпаймыз,
Жүректе бәрін сақтаймыз.

Қош бол балабақша!
Күндер болды тамаша!
Мектепке енді барамыз,
Сабаққа дайындаламыз!

© Copyright: дина ораз, 2015

Регистрационный номер №0294318

от 20 июня 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0294318 выдан для произведения: Балдырған бұрын болдық,
Тәрбиешелерді тыңдадық:
Жаттығуды жасадық,
Ойыншықпен ойнадық.

Күліп, жүріп, жүгірдік,
Доп ойнадық, секірдік.
Сурет салып, ән айттық,
Әліппені оқыдық.

Әріптер мен сан жаздық,
Тамақ ішіп демалдық.
Енді біз үлкен болдық,
Мектепке дайыңдалдық.

Сіздерге рахмет айтамыз,
Балабақшамен қоштасамыз.
Ешқашан біз ұмытпаймыз,
Жүректе бәрін сақтаймыз.

Қош бол балабақша!
Күндер болды тамаша!
Мектепке енді барамыз,
Сабаққа дайындаламыз!
 
Рейтинг: +2 1121 просмотр
Комментарии (4)
Андрей Черных # 20 июня 2015 в 23:16 +1
дина ораз # 20 июня 2015 в 23:28 0
Здравствуйте Андрей! Спасибо! smayliki-prazdniki-34 Рада Вас видеть! Как поживаете?
Саша Куприна # 20 июня 2015 в 23:42 +1
Ух, даже попыталась прочитать) Но думаю, выпускникам точно понравится)))
Хорошего настроения Вам, Дина! ura
дина ораз # 20 июня 2015 в 23:48 0
Спасибо Саша! 7aa69dac83194fc69a0626e2ebac3057 Нужна музыка и исполнители ) Думаю воспитателям, няням и детям должно понравится ))