[Скрыть]Регистрационный номер 0472465 выдан для произведения:
Ну й субота! – Покарали!
Вишу вдома, як хмарина.
Покарали! Покарали! –
Фізкультура в цьому винна!
Ну, прийшла я трошки в міні…
Ну, забула кеди взяти…
Але дуже гарно вмію
Танцювати і співати!
Бу-бу-бу – бурчить мій тато,
Мама теж: Ай-я-я-яй!
Гірш немає покарання –
Сиди вдома, не гуляй!
Маму в школу викликали
Та поскаржились на мене…
Але ж – краща по вокалу!
І танцюю – хоч на сцену!
Ось, за книжки посадили. –
Хіба можна так зі мною?..
Хоч би музику включили
Щоб не чути за стіною:
Бу-бу-бу – бурчить мій тато,
Мама теж: Ай-я-я-яй!
Гірш немає покарання –
Сиди вдома, не гуляй!
Дуже вдячна тобі, Сашко, за вірши чудові, Бідолашную закрили,ось яки умови! Фізкультура в цьому винна, не ходила б,краще в міні! Тато з мамою бурчат:" Ай-я-яй сиди вдома, не гуляй!" Низкий уклін тоді,Сашко, за улибку тай гарний настрій!!!