Хочу щоб завжди ти жила!

26 ноября 2012 - Мария Гондаревская
article96635.jpg

 А льон цвiте i полем синiм

Матуся стежкою iде.

В краю Полiсся, журавлинiм

Вона мене додому жде.

Лечу до неi я, мов пташка,

Лечу i думкою, i в снах.

Моя рiдненька, як же важко

Бачити сум в твоiх очах.

Сiдае сонечко за лiсом,

Роки збiгають, як вода.

Зустрiнеш ти мене i разом

До нас повернуться лiта.

А льон цвiте i ти, красива

Одна стежиною iдеш.

Там молода ти  i вродлива,

Неначе льон, сама цвiтеш.

Я припаду в твоi долонi,

Шукаю в них твого тепла.

I вчора, завтра, i сьогоднi!

ХОЧУ ЩОБ ЗАВЖДИ ТИ ЖИЛА!

 

© Copyright: Мария Гондаревская, 2012

Регистрационный номер №0096635

от 26 ноября 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0096635 выдан для произведения:

 А льон цвiте i полем синiм

Матуся стежкою iде.

В краю Полiсся, журавлинiм

Вона мене додому жде.

Лечу до неi я, мов пташка,

Лечу i думкою, i в снах.

Моя рiдненька, як же важко

Бачити сум в твоiх очах.

Сiдае сонечко за лiсом,

Роки збiгають, як вода.

Зустрiнеш ти мене i разом

До нас повернуться лiта.

А льон цвiте i ти, красива

Одна стежиною iдеш.

Там молода ти  i вродлива,

Неначе льон, сама цвiтеш.

Я припаду в твоi долонi,

Шукаю в них твого тепла.

I вчора, завтра, i сьогоднi!

ХОЧУ ЩОБ ЗАВЖДИ ТИ ЖИЛА!

 

 
Рейтинг: +6 1061 просмотр
Комментарии (5)
Анна Магасумова # 4 декабря 2012 в 17:13 0
Ридна мати моя, ти ночей не доспала...пела я эту песню. С интересом прочитала стихи на украинском. Красивые строки! best 38 Очень душевно!
Бен-Иойлик # 28 февраля 2013 в 13:54 0
Мария Гондаревская # 28 февраля 2013 в 14:04 +1
Спасибо! muha
Лидия Гржибовская # 4 мая 2013 в 13:17 0
Спасибо за тёплые, нежные слова о самом любимом человеке
buket2
Мария Гондаревская # 4 мая 2013 в 18:44 0
buket4 СПАСИБО!